Monday, April 4, 2011

GEGAR 1 RIBU BLOG APRIL BERMULA

Salam world!

mrben kata "Untuk join , sila buat satu entri sangat ringkas ... " so... z-ni, behave urself, jangan sibuk nak merapu kay!
Nak tau lebih lanjut pasal this segment, klik SINI



tapikan...boleh tak aku nak cerita sikit je...promise sikittt je.... konon2 nye aku susah nak tido malam tadi, terlebih makan durian....hambik kau, panas tak tau nak cerita...so layan la abpbh. dalam dok layan bleh plak aku tertido sebelum dia habis tu. hampeh betul, terlepas aku nak tengok datuk siti nyanyi..

23 comments:

  1. tak pe...sekarang dah tak mcm kita kecik2 dulu. mesti ada kat youtube nanti utk ulangan.

    ReplyDelete
  2. hai. Naa datang menggegar kat sini. jom kita sama-sama gegar blog! jemput la singgah blog Naa. :)

    ReplyDelete
  3. hye geng kumpln 8....
    salam ziarah n perkenalan..
    sy follow awk ni...
    sudi2 la jenguk blog sy eks...

    http://nikaviolet88diary.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. hello...datang jenguk geng kump 8... :)

    ReplyDelete
  5. hallo......sama group ar...jom kasi gegar...jumpat dtg kat blog saya yq...

    ReplyDelete
  6. jengah blog, baca entri, tgk tuan blog..

    aloo...dri segmen BA..

    jom gegar blog...huhu

    ReplyDelete
  7. Salam geng…
    Jenggah dari blog list BA kumpulan 8…

    Selamat maju jaya dlm arena blog..

    Salam...

    ReplyDelete
  8. Singgah sini..

    Kita sama2 ahli kumpulan 8 ni. Ahli kumpulan 8, sila bersatu hati.

    Ni link sha, klu belum terjah lagi..

    http://sha-myheart.blogspot.com/2011/04/gegar-1-ribu-blog-april-bermula.html.

    Marilah maju dalam dunia blog!

    ReplyDelete
  9. melawat geng grup 8...

    salam perkenalan:)


    #29 (lensajingga)

    ReplyDelete
  10. Salam kenal dari kumpulan 8 blog ben,
    nice blog jenguk la blog saya http://umiscupcake.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. salam,
    geng group 8, no.(36) dtg ni..
    nk folow cni jugak la
    id follower:sari
    daaa...

    ReplyDelete
  12. Salam kenal..Terjah ahli Kump 8..i follow..

    ReplyDelete
  13. hye hye..
    Assalamualaikum.. ^_^
    Salam perkenalan..
    Shera dari kumpulan 7, datang sini nak gegar blog.. Boleh kan? Hehe..

    Kalau free, singgah lar blog shera..
    http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. Singgah Sini :D ...GeGaR BloG 1 RiBu !!!

    ReplyDelete
  15. baru nak bw hari ni bagi kumpulan 8.. tak kisah kan.. :)

    ReplyDelete
  16. salam singgah n follow sini!
    Mas dtg gegar dari segmen gegar 1000 blog BA..

    ReplyDelete
  17. terjah dari blog mr. ben..salam kenal ^_^

    ReplyDelete
  18. salam..nice blog...i follow u...from group8 no.64..
    mai la join bloglist cheq noh...
    http://ila-nurfadhilah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  19. misi gegaran ke sini :D

    http://semanismulut.blogspot.com

    jemput singgah ke blogies ku yer

    ReplyDelete